Kuidas võita kallima süda vastupandamatu valentinipäevakingiga?

Kui seksika pesu kinkimine – kas siis endale või kallimale – on mõte, mida oled pidevalt edasi lükanud ja ‘’paremat aega’’ ootama pannud, siis tea, et nüüd on aeg küps ja käes on aasta kõige õigem hetk üheks siivutuks kingiks! Kui kõhkled, milline pesukomplekt oleks valentinipäeva puhul kõige sobivam, siis kuula oma elavat kujutlusvõimet! Milliseid erootilisi seiklusi ja fantaasiamaailmu tahaksid oma partneriga kogeda? Mis värvitoonides ja lõigetes Valentiniks sooviksid kehastuda? Millise kollektsiooni materjalid Sind kõige enam erutavad?


Kinkekaardiga lubad kallimal tähtpäeva juhtimise enda kätte võtta


Kui saaksime Sulle anda vaid ühe kingisoovituse, siis selleks oleks üllatada oma kallimat BonBoni e-poe kinkekaardiga! Kasutades kinkekaarti saab Sinu armsam avastada BonBoni luksuslikku pesuvõlumaad, kus ootab alati parim valik meie seksikat käsitööpesu. See, millise pesu ta end sellel valentinipäeval kaunistama valib, paljastab Sulle tema tegelikud salasoovid!

Must push-up-rinnahoidja, tangad, sukad, sukahoidja Mara Black BonBon Lingerie Kätlin Hallik

Avasta kinkekaardi võlu SIIN!

 

NB! Kinkekaarti on võimalik kasutada vaid BonBon Lingerie e-poes. Kinkekaardid on saadaval väärtuses 25-200€ ning ühte kinkekaarti on võimalik lunastada mitmes osas. Toodet füüsilisel kujul ei väljastata. Kinkekaardi ostmisel edastame Sulle e-kirjaga unikaalse kinkekaardi koodi, mida on võimalik ostukorvis aktiveerida ja kauni disainiga välja printida. Füüsilised kinkekaardid on saadaval BonBon Lingerie esinduskauplustes.


Kui soovid, et valentinipäev mööduks leekivpunases armutules, siis vali kingiks Love Lust

 

Kui Sind erutavad mõtted skandaalsetest afääridest ja keelatud naudingutest, siis on provokatiivne Love Lust just see kollektsioon, mida sel valentinipäeval katsetada. Erootikast nõretav Love Lust on kui Veenuselt saadetud armastuse altar, mille embuses saab naiselik seksapiil üleloomulikult vastupandamatud võimed ja täide lähevad Sinu nurjatud salasoovid. Joovastav kollektsioon püüab oma võrgutavasse lõksu kõik mööduvad silmapaarid ja koob purustamatu armastuselõnga Sinu ja Sinu väljavalitu vahele. 

Punane push-up-rinahoidja, tangad, tugikaartega rinnahoidja Love Lust BonBon Lingerie Kätlin Hallik

Pildil meelierutav Love Lust kollektsioon.

 

Sõltuvust tekitav iha, higistavad peopesad, rinnus tukslev süda, kuumus, soov minna kasvõi läbi klaasi – erakordne tulipunane kangas põleb ohjeldamatult erutava leegiga, pannes Sind tundma nagu oleksid taas esimest korda armunud.

Punane push-up-rinnahoidja ja tangad Love Lust BonBon Lingerie

Pildil romantiline Love Lust push-up-rinnahoidja ja tangad.

 

Kui soovid, et valentinipäev paljastaks Sulle Sinu patusema poole, siis vali kingiks Luna või Shades

 

Luna buduaari kollektsioonist õhkab julgust ja naiselikku jõulisust. Musta pitsi halastamatu seksikuse ja hõbedalt sätendavate kristallide väel suudab naise hing kirglikult valitseda iga põnevat seiklust ja oma kuningriigi külalist. Aegumatu must pits, laotumas soojadele kehatoonidele, mõjub tõelise seksikuse, kire ja julguse rüüna. Napid lõiked ja erootiliselt läbikumavad kangad on ülistuslauluks naiseks olemise ilule. Lunaga äratad elule üdini seksika valentinipäeva fantaasia, millele on võimatu vastu panna!

Must avatud bodi Luna BonBon Lingerie

Pildil eriliselt võrgutav Luna avatud bodi.

 

Shades kollektsioon paneb iga naise silmanurgad vallatult särama ja õhutab teda teostama kõiki oma siivutuid fantaasiaid. Shades on inspireeritud naise hinges peituvast vallatust ja salakavalast alter-egost. Ükskõik kui sügavale see taandunud on, kollektsiooni avatud lõigetega ärkab uinuv femme fatale valentiniööks elule. 

Must avatud-rinnahoidja ja avatud tangad Shades BonBon Lingerie Kätlin Hallik

Pildil julge ja kütkestav Shades avatud rinnahoidja ja avatud stringid.

 

Kui soovid, et valentinipäev täidaks Sind jõulise seksuaalenergiaga, siis vali kingiks Mara või Smoky Quartz

 

Mara kollektsiooni süsimustad kangad vormivad end erutava puudutusega ümber keha, tõmmates Sind kaasa ohtlikule teekonnale, kus ka kõige tumedamad fantaasiad ja patusemad ihad reaalsuseks saavad! Avasta endas varjukülgi, mis seni veel ellu ärkamiseks võimalust ootasid ja võta omaks endas peituv sünge pool ning allu sellele.

Must push-up-rinnahoidja, tangad, sukahoidja, sukad Mara Black BonBon Lingerie Kätlin Hallik

Salapärane Mara Black push-up rinnahoidja, tangad, sukahoidja ja sukad.

 

Naiselike ja mehelike elementide kokkupõrkest sündinud Smoky Quartz kollektsioon kutsub Sind leidma enda sisemist sõdalast, et halastamatult võidelda kõigi oma eriilmeliste ihade ja  kehastuste eest. Valentinipäeval on parim aeg avardada enda seksuaalsust ja luua maailm, kus Sinus peituvad vastanduvad polaarsused võivad harmooniliselt koos eksisteerida. Ammuta jõudu endas peituvast võimsalt maskuliinsest energiast, et just nagu kontrastide sümbol yin yang, valitseks hinges terviklikkus ja kehas tasakaal.

Must push-up-rinnahoidja ja tangad Smoky Quartz BonBon Lingerie Kätlin Hallik

Pildil võimukas Smoky Quartz push-up-rinnahoidja ja tangad.

 

Kui soovid, et valentinipäev oleks täis romantikat ja magusat armastust, siis vali kingiks Wisteria Lane või L.A. Girl


Wisteria Lane, see on romantiline julgus, mis avab ukse seni avastamata imedemaale! Tüdrukulikult mängulised õiemotiividega kuldsed detailid kaunistamas pastell-lillat kangaloori teevad iga naise romantilised valentinipäevaunelmad teoks.

Lilla push-up-rinnahoidja, tangad, sukahoidja Wisteria Lane BonBon Lingerie Brigitte-Susanne Hunt

Pildil muinasjutuline Wisteria Lane push-up rinnahoidja, tangad ja sukahoidja.

 

L.A. Girl kollektsioon viib Sind kallimaga tagasi 70ndatesse, äratades ellu L.A. Barbie stiili, päikeselised rannad, kirevad ööd  ja muretu elu! Kollektsiooni värvid ja detailid peegeldavad nostalgilist California tüdrukut ja tema "kerget" elu. Naudi seda magusat kergust seigeldes sel valentiniööl L.A. Girl kollektsiooni värvilistes kangastes. 

Värviline bodi L.A Girl BonBon Lingerie

Pildil lummav L.A. Girl bodi.

 

Kui soovid, et valentinipäev mööduks koduselt kallima embuses mõnuledes, siis vali kingiks Angelina või Dusty Rose


Angelina kollektsioon on saadaval nii beežis kui mustas toonis ja lubab oma taevalikult mugavate lõigete embuses lõõgastuda ning hubast valentinipäeva nautida. 

Beež push-up-rinnahoidja, tangad, sukad Angelina BonBon Lingerie

Pildil ajatu Angelina push-up-rinnahoidja, tangad ja sukad.

 

Tõeliselt luksuslikuks üllatuseks kingi kallimale kõrgeima kvaliteediga hommikumantel, kas Haisley või Dusty Rose kollektsioonist. Nii jääb hommikumantli siidine embus terveks päevaks kallimale Sinu armastust meenutama.

Hõbe hommikumantel Haisley BonBon Lingerie

Pildil siidiselt pehme Haisley hommikumantel.

 

Pesuaksessuaarid on üllatavaks vau-efektiks igale kingikarbile


Ära unusta oma seksikale kingile andmast viimast jalustrabavat lihvi. Selleks lisa oma e-poe tellimuse juurde valentinipäeva-hõnguline kinkekarp ning paneme kaunisse roosasse karpi pakitud kingi Sinu või Sinu kallima poole teele. 

Roosa kinkekarp BonBon Lingerie

Pildil BonBoni jalustrabav valentinipäeva kinkekarp.

 

Lisaks soovitame Sul avastada BonBoni laia pesuaksessuaaride valikut, kuhu kuuluvad erinevates värvitoonides sukad, seksapiilsed sukatripid, unemaskid ja pesukotid! Kõik pisidetailid, mis loovad naise enesetundes märkimisväärse muutuse enesekindluse poole. 


Kahtled, millist suurust kallim kannab? Meie klienditeenindajatest cupidid on Sinu alluvuses nii e-poe vestlusakna, e-kirja info@bonbonlingerie.com kui ka tööpäevadel telefoni teel +372 56 855 585. Aitame leida Sinu Valentinile Sinu piiritut armastust väljendava kingituse, millest kiirgavad armunooled jäävad kestma aastateks. Veelgi personaalsema kinginõu jaoks ootame Sind külla meie esinduspoodidesse Nautica, Viru ja Ülemiste keskustesse!


Vallatuid valentinipäevaseiklusi! XO

LEAVE A COMMENT

All comments will be reviewed before publication