BonBon Lingerie avab glamuurse pulmahooaja ja muudab Sinu pulmaöö unustamatuks

Kui elus on üks päev, mis ei tohiks mööduda argiselt, on see Sinu pulmapäev! Sel erilisel päeval saab teoks Sinu lapsepõlve muinaslugu printsist ja printsessist, kelle kustumatu armastuse tähistamiseks tuleb pidada unistuste pulmapidu ja nautida pulmaööd, mis jääb meelde kogu eluks.


Selleks, et pulmade korraldamise stress Sinu imelisi hetki ei varjutaks, on BonBon Lingerie maagilise pulmaöö loomise juba enda kanda võtnud. Armastusega õmmeldud käsitööpesu hellitab Sind lisaks veetlevale disainile ülima kvaliteedi, ainulaadsuse ja esmaklassiliste materjalidega. Usalda enda muinasjutt meie pesuhaldjate kätesse! 

Helge ja romantikast õhetav pulmaöö veeda idüllilises Angelinas

Valge push-up rinnahoidja ja püksikud Angelina BonBon Lingerie

Vitalia kannab meie uusimat lumivalget Angelina push-up-rinnahoidjat ja püksikud.

 

Kui Sinu jaoks on olulised pulmatraditsioonid ja kirikulaulatus, on klassikaliselt idülliliseks pruudipesuks ideaalne valik meie valge Angelina – BonBon Lingerie bestseller, mis on esmakordselt müügil heledas värvitoonis. Angelina kollektsioon paneb iga naise end printsessina tundma. Elegantselt õrn pits ja pehme võrkkangas sulavad Sinu kehaga ühte ja helgivad maagiliselt terve pulmaöö vältel, justnagu õnne kuulutavad tähistaeva tähed. 

 

Boheemlaslik ja kirglikult vabameelne pulmaöö veeda üleannetus Lolas

Sinine tugikaartega rinnahoidja, stringid, sukahoidja Lola BonBon Lingerie Helen Randmets
Helenil on seljas ingellikult õrn Lola kolmnurk-rinnahoidja, stringid, sukahoidja ja sukad.

 

Jää truuks oma metsikule iseloomule ja naudi pulmaöö seiklusi ilma ühegi piirita vallatus Lolas. Nagu vaoshoitud kuningatütar, ihkab Lola hing kirglikku seiklust, milles tagasihoidlikkus kõrvale heita ja sõuda abielumerre enesekindlama ja säravamana kui ei kunagi varem. Komplekteeri Lola taevakarva pitsist pesu sädelevast satiinist kimono ja Diana kollektsiooni sinise sukapaelaga, et anda pruudipesule jalustrabav täiuslikkus ja viimane võrgutav lihv. 


Provokatiivselt ekstravagantne pulmaöö veeda kartmatult omapärases Haisleys

Sinakashall push-up rinnahoidja, püksikud, sukahoidja Haisley BonBon Lingerie

Pildil unenäolise disainiga Haisley push-up-rinnahoidja, püksikud ja sukahoidja.


Kui Sa ei ole nagu iga teine pruut ning igavusel ei ole Sinu elus kohta, siis Haisley tavapäratult põnevate ja omanäoliste detailidega pruudipesu on justkui Sinu jaoks loodud. Harukordselt idüllilise kollektsiooni disainis kohtuvad klassikaliselt pidulik tunnetus ja lummavalt sürrealistlikud pilvi meenutavad ornamendid. Kreemikalt hõbedase kuma ja kuldsete kulonitega pahviks lööv Haisley ei jäta pulmaööl midagi juhuse hooleks, vaid täidab julgelt kõik Sinu fantaasiad. Kollektsiooni eriline pärl on lumivalgest pitsist kroogitud sukapael, mille külluslik disain sobib kui valatult täiendama BonBon Lingerie essentials helebeeže signatuursukki. Meeleoluka pulmapäeva lõpetuseks tõmba selga müstiliselt läikiv tumehall Haisley kimono, mille tähelepanuäratavad pitsist tikandid paitavad keha sama õrnalt kui peen pruudiloor.

 

Printsessilik pulmaöö roosade unistuste ja taevaliku armutuhina rüpes veeda muinasjutulises Wisteria Lanes

Lilla tugikaartega rinnahoidja ja kõrge pihaga püksikud Wisteria Lane BonBon Lingerie

Pildil mänguliste õiemotiividega Wisteria Lane tugikaartega rinnahoidja ja kõrge pihaga püksikud.

 

Lendle kui haldjas läbi oma unelmate pulmaöö, sest Wisteria Lane õrnroosa pits avab ukse seni avastamata imedemaale, kus kõik Sinu lapsepõlve muinaslood ja igavese armastuse unelmad teoks saavad. Tüdrukulikult mängulised õiemotiividega kulsed detailid kaunistamas pastell-lillat kangaloori muudavad Sind pruudiks, kelle ilule jäävad alla ka kõik seitsme maa ja mere printsessid. 


Riukaliku seksapiiliga laetud gootipruudi unelmate öö veeda tumedate fantaasiate küllases Maras

Must push-up rinnahoidja, püksikud, sukahoidja Mara Black BonBon Lingerie

Keiti kannab kütkestavat mustast pitsist Mara push-up rinnahoidjat, püksikuid ja sukahoidjat.

 

Avasta pulmaööl enda varjukülgi, mis seni veel ellu ärkamiseks võimalust ootasid, sest Mara kollektsiooni süsimustad kangad vormivad end erutava puudutusega ümber keha ja tõmbavad Sind kaasa tumedate fantaasiatega teekonnale. Mara gootilikust pruudipesust ammutad jõudu kehastumaks tõeliseks femme fatale’ks, kelle külgetõmbejõud oma parteri jaoks mitte iialgi ei lahtu. Lisa deemonlikule pulmaööle kink’i Diana süsimustast pitsist sukapaelaga!



Anna meile teada, milliseks pruudiks Sina oma pulmaööl kehastud! Ootame Sind külla ka meie esinduskauplustesse Nautica ja Ülemiste keskusesse, et panna kokku täpselt Sinu soovidele vastav pruudipesukomplekt.


Ikka Sinu

BonBon Lingerie

LEAVE A COMMENT

All comments will be reviewed before publication