2021 AASTA SÄRAVAIMAD TÄHED: TOP 10 PESULEMMIKUT

Iga lõppev aasta annab võimaluse vaadata tagasi oma eesmärkidele, õnnestumistele ja ebaõnnestumistele. Ja seda ikka selleks, et tuleval aastal veelgi targemalt, edukamalt ja õnnelikumalt oma unistuste poole liikuda. BonBon Lingerie tiim on südamest tänulik, et oled sel aastal olnud meiega ning et ühine armastus kvaliteetse pesu vastu on teostunud veelgi luksuslikumate kollektsioonide ja kampaaniate näol! Loodame, et sellest aastast jääb Sind saatma palju kirglikke pesuelamusi ning et annad ka eesootaval aastal BonBon’ile võimaluse end uute lõigetega üllatada ja võrratute kollektsioonidega jalust rabada.

 

Selleks, et meie pesuhaldjad saaksid võluda just sellist pesu, mis meie kallitele klientidele kõige rohkem meeldib, vaatame tagasi 2021. aasta enim müüdud kollektsioonidele, et inspireeruda nende särast ka uue aasta disanides! Blogi lõpust leiad personaalsete pesusoovitustega testi, mis aitab Sul aastavahetuseks kõige veetlevam pesuvalik teha! 

#10 L.A. Girl

 

Värviline rinnahoidja-topp ja tangad L.A Girl BonBon Lingerie

 

Retrohõnguline L.A. Girl on BonBon Lingerie signatuurkollektsioon, mis nagu hea veingi, muutub aastatega klientide seas aina menukamaks. Kollektsioon viib Sind rändama 70ndatesse, äratades ellu L.A. Barbie stiili, California päikselised rannad ja kireva ööelu. 


L.A. Girl kollektsiooni selle aasta kõige menukamaks tooteks on dekolteed suurendav push-up-rinnahoidja, mille mängulised pitstikandid ja pastelsed toonid äratavad kandjas tõelise romantiku! Teiseks populaarseks rinnahoidjatüübiks osutus külluslike detailidega rinnahoidja-topp. Toodete edetabelisse jõudsid ka õhulised püksikud ja võrgutavad tangad.


#9 Foxy Ladies Brigitte

 

Siid rinnahoidja-topp, tangad ja kimono Foxy Ladies Brigitte BonBon Lingerie

 

Kellele meist ei meeldiks ennast ehtida kuningliku siidiga! Foxy Ladies Brigitte eksklusiivne siid õhkab luksust igal kandmiskorral. Tootevalikust leiad pesu nii metaljalt hallis kui ka õrnroosas värvitoonis. 


Klientide vaieldamatu lemmiktoode on glamuurne sügava lõikega push-up-korsett nii roosas kui hallis värvitoonis, mida on ostetud koos komplektina siidiste püksikutega.

#8 Smoky Quartz

 

Must kolmnurk-rinnahoidja ja stingid Smoky Quartz BonBon Lingerie

 

Selle sügise uustulnuk Smoky Quartz on end enesekindlalt top 10 edetabelisse kirjutanud. Üksteisega vastanduvate toonide embuses võid olla kui kameeleon, kehastudes ühel hetkel naiselikult malbeks ingliks ning hetk hiljem jõuliseks mässajaks.


Kollektsiooni kõige populaarsem toode – push-up-rinnhoidja, joonistab välja rinna kõige mahlasemad kontuurid ja lisab dekolteele pahviks lööva suurenduse. Push-upi kõrval on klientide top 2 tooteks kreemjast nude-tooni kangast püksikud. Teine populaarne valik oli julge kolmnurk-rinnahoidja koos õrritavate stringidega

#7 Diva

Oranž tugikaartega-rinnahoidja ja püksikud Diva BonBon Lingerie

Igas naises peitub enesekindel ja võidukas diiva! Provokatiivse alatooniga kollektsioon on inspireeritud 70ndate diivadest, kelle karisma on läbi aegade julgustanud naisi väljendama oma tõelist olemust. Diva on küps ja enesekindel, vürtsitatud killukese romantika ja boho stiilile omaste detailidega.


Diva tugikaartega rinnahoidja seob endas sensuaalsuse ja mugava toestuse, mistõttu on sellest tootest kujunenud üks kõige enim nõutud rinnahoidjaid, mida soetatakse tihti koos ainulaadsete kõrge pihaga püksikute, tavaliste püksikute või provokatiivsete tangadega


#6 Night Lily

Must push-up-rinnahoidja ja tangad Night Lily BonBon Lingerie

Night Lily kollektsioon on ood müstilisele ööle. Dramaatilised mustad kangad laevad Sind enesekindlusega, et võiksid särada oma täies hiilguses. Lummava öö ilust inspireeritud mustjale kangale lisab maagilise noodi eksklusiivne lilleline pits. 


Kollektsiooni top-komplektideks on elastsest pitsist tugikaartega rinnahoidja koos erootiliste tangadega ning madala rinnajoonega balkonett-rinnahoidja koos vallatute püksikutega.

#5 Pamela

Sinine madal tugikaartega-rinnahoidja ja kõrge pihaga püksikud Pamela BonBon Lingerie Anastassia Perevoztšikova

Silmapaistva värvigammaga Pamela kollektsioon ei saa kedagi külmaks jätta! Sügav, rikkalik värvitoon ning kangaste maagiline tekstuur mõjuvad hüpnotiseerivalt, uputades vaatleja oma kosmilisse ilusse. Vali oma erootiline unenägu kas erksas elektrisinises või mahedas tuhkhallis värvitoonis.


Pamela elektrisinised kõrge pihaga püksikud ning hõbehallid kõrge pihaga püksikud on oma figuuri rõhutava mugava lõikega võitnud sel aastal enim südameid. Rinnahoidjatest on populaarseimad samades värvitoonides madala lõikega tugikaartega rinnahoidjad

#4 Luna

 

Must avatud rinnahoidja ja stringid Luna BonBon Lingerie

 

Buduaaripesu ja avatud lõiked on BonBon Lingerie tunnusmärgiks! Usume, et just läbi julge pesu ja erootiliste kogemuste on võimalik oma kehas enesekindlus saavutada. Luna napid lõiked ja läbikumavad kangad on ülistuslauluks naiseks olemise ilule!


Meie siivutute pesusõprade top toodeteks osutusid väljakutsuvad avatud stringid, erootiliselt läbikumav avatud bodi, ning stringidega maagilise komplekti loov avatud rinnahoidja


#3 Love Lust

 

Punane kolmnurk-rinnahoidja, stringid, sukad, sukahooidja Love Lust BonBon Lingerie

 

Meie värskeim kollektsioon vallutab klientide südameid ja edetabelite tippe! Erootikast nõretav Love Lust on kui Veenuselt saadetud armastuse altar, mille embuses saab naiselik seksapiil üleloomulikult vastupandamatud võimed ja täide lähevad Sinu nurjatud salasoovid. 


Suure menu tõttu peaaegu välja müüdud pesulemmikuteks on erksad avatud stringid, ja bravuurne push-up-rinnahoidja. Neile järgnevad romantilised tangad ja efektsed püksikud

#2 Mara Black

 

Must push-up-rinnahoidja, püksikud, sukadhoidja Mara Black BonBon Lingerie

 

Sellel talvel uue seksika taaskehastuse saanud öödeemon Mara on olnud üheks meie klientide lemmik-kollektsiooniks läbi aastate. Mara Black ühendab endas ülima mugavuse ja seksika tunnetuse. Marale iseloomulik julgete tikanditega süsimust pits kujutab naise hinges möllavat tormi ja joonistab kehale saladuslikke mustreid, mille nõiduslikus embuses ei tunne Sa end enam eales ebakindlana.


Kollektsiooni laiast tootevalikust tõusis klientide hulgas esile luksuslik laia pitsiga tugikaartega rinnahoidja ja süsimustad tangad. Nõutud olid ka siivutu eest avatav push-up-rinnahoidja ja elegantne sukahoidja

#1 Wisteria Lane

 

Lilla push-up-rinnahoija, tugikaartega-rinnahoidja, kõrge pihaga püksikud, tangad, sukahoidja Wisteria Lane BonBon Lingerie Brigitte-Susanne Hunt

 

Selle aasta suurim südametemurdja ja klientide top 1 valik on ühtlasi meie Võlumaa jumalanna Brigitte Susanne Hundi lemmik – õrnlilla Wisteria Lane. Tüdrukulikult mängulised õiemotiividega kuldsed detailid kaunistamas pastell-lillat kangaloori teevad iga naise printsessiunelmad teoks!

 

2021. aasta top 1 kõige säravama kollektsiooni armastatuimad tooted olid pehmed tangad, glamuursed püksikud ja unikaalne tugikaartega rinnahoidja. Suure nõudluse tõttu õmblesime nendele mudelitele juurde ka uusi suurusi! Seega kui Sa veel Wisteria Lane võlumaad külastanud ei ole, on Sul selle kuningliku kollektsiooniga tutvumiseks nüüd suurepärane võimalus!

 

Kuid milline BonBoni säravatest kollektsioonidest võiks olla Sinuga selle aasta viimastes ööseiklustes? Tee valikvastustega test SIIN ja leia oma personaalne top 1 pesuvalik!

 

Soovime Sulle joovastavat aastavahetust ja imelist uut algust 2022. aastal!

LEAVE A COMMENT

All comments will be reviewed before publication